Droevige Henny Huisman over Soundmixshow: "Ze willen mij niet"

Droevige Henny Huisman over Soundmixshow: "Ze willen mij niet"

Droevige <em>Henny Huisman</em> over Soundmixshow: &quot;Ze willen mij niet&quot; Het was een middag als vanouds voor Irene Moors als zij samen met andere tv legendes als Henny Huisman en Bert van der Veer terugblikt op Het Gouden TV- Tijdperk van Joop van den Ende. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. TeleurstellingHet gaat even over de Soundmixshow en Irene lijkt het geweldig als dit terugkomt op de tv. Henny zegt daarop: "Ik word niet eens gevraagd joh. Ze willen het concept wel maar ze willen mij niet meer zien", zegt hij treurig over een mogelijk terugkeer van Soundmixshow. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook The Tribute: battle of the bands: bijzondere presentator kondigt Sinatra tribute aan Bekijk deze video » The Tribute - Battle of the Bands: het publiek vliegt mee op de mooie klanken van Sinatra by Douglas & BOSCO Bekijk deze video »
TV :
Maandag 26 februari om 11:36

Het was een middag als vanouds voor Irene Moors als zij samen met andere tv legendes als Henny Huisman en Bert van der Veer terugblikt op Het Gouden TV- Tijdperk van Joop van den Ende. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Teleurstelling
Het gaat even over de Soundmixshow en Irene lijkt het geweldig als dit terugkomt op de tv. Henny zegt daarop: "Ik word niet eens gevraagd joh. Ze willen het concept wel maar ze willen mij niet meer zien", zegt hij treurig over een mogelijk terugkeer van Soundmixshow.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's