Droevige Henny Huisman over Soundmixshow: "Ze willen mij niet"

Droevige Henny Huisman over Soundmixshow: "Ze willen mij niet"

Droevige <em>Henny Huisman</em> over Soundmixshow: &quot;Ze willen mij niet&quot; Het was een middag als vanouds voor Irene Moors als zij samen met andere tv legendes als Henny Huisman en Bert van der Veer terugblikt op Het Gouden TV- Tijdperk van Joop van den Ende. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. TeleurstellingHet gaat even over de Soundmixshow en Irene lijkt het geweldig als dit terugkomt op de tv. Henny zegt daarop: "Ik word niet eens gevraagd joh. Ze willen het concept wel maar ze willen mij niet meer zien", zegt hij treurig over een mogelijk terugkeer van Soundmixshow. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook The Tribute: battle of the bands: bijzondere presentator kondigt Sinatra tribute aan Bekijk deze video » The Tribute - Battle of the Bands: het publiek vliegt mee op de mooie klanken van Sinatra by Douglas & BOSCO Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het was een middag als vanouds voor Irene Moors als zij samen met andere tv legendes als Henny Huisman en Bert van der Veer terugblikt op Het Gouden TV- Tijdperk van Joop van den Ende. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Teleurstelling
Het gaat even over de Soundmixshow en Irene lijkt het geweldig als dit terugkomt op de tv. Henny zegt daarop: "Ik word niet eens gevraagd joh. Ze willen het concept wel maar ze willen mij niet meer zien", zegt hij treurig over een mogelijk terugkeer van Soundmixshow.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's