Echte Meisjes in de Jungle reünie: Valerio weet zich geen raad (video)

Echte Meisjes in de Jungle reünie: Valerio weet zich geen raad (video)

<em>Echte Meisjes in de Jungle</em> reünie: Valerio weet zich geen raad (video) Michelle Bibi heeft Echte Meisjes in de Jungle gewonnen. Dat was vorige week al te zien op Videoland. Nu staat ook de reünie met alle meiden online. Bekijk hieronder een hilarische video van Valerio tijdens deze reünie. Hij komt niet door de kwekkende dames heen. Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Roy Donders is trots op zijn vriendin Michelle Bibi na winst Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » RTL Boulevard: Michella Kox komt met theatershow voor kinderen (video) Bekijk deze video »

Michelle Bibi heeft Echte Meisjes in de Jungle gewonnen. Dat was vorige week al te zien op Videoland. Nu staat ook de reünie met alle meiden online. Bekijk hieronder een hilarische video van Valerio tijdens deze reünie. Hij komt niet door de kwekkende dames heen.

Echte meisjes in de jungle is exclusief te zien op Videoland. Je kun de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's