Meilandjes niet te spreken over omelet van John de Bever: "Lekker makkelijk"

Meilandjes niet te spreken over omelet van John de Bever: "Lekker makkelijk"

Meilandjes niet te spreken over omelet van John de Bever: "Lekker makkelijk" John de Bever is te gast in Chateau Meiland VIPS. Hij bakt een ei voor familie Meiland. Maar de Meilandjes zijn niet te spreken over het 'drassige' ei. OlijfjeMaxime Meiland vindt dat John net zo gemakzuchtig is als haar vader: "Lekker makkelijk die vent." Montana had verwacht dat de olijven met het omelet meegebakken zouden worden. Nu ze ernaast liggen kan ze de olijven wel makkelijk van haar bord halen, ze houdt er eigenlijk helemaal niet van. Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Martien onthult plan voor nieuw seizoen Chateau Meiland: ‘In het buitenland’ Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS met John de Bever: "Ik heb mijn eigen koffiezetapparaat mee" Bekijk deze video »

John de Bever is te gast in Chateau Meiland VIPS. Hij bakt een ei voor familie Meiland. Maar de Meilandjes zijn niet te spreken over het 'drassige' ei.

Olijfje
Maxime Meiland vindt dat John net zo gemakzuchtig is als haar vader: "Lekker makkelijk die vent." Montana had verwacht dat de olijven met het omelet meegebakken zouden worden. Nu ze ernaast liggen kan ze de olijven wel makkelijk van haar bord halen, ze houdt er eigenlijk helemaal niet van. Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's