Zien: Quincy Promes scoort deze bekende rapper als vriendin

Zien: Quincy Promes scoort deze bekende rapper als vriendin

Zien: <em>Quincy Promes</em> scoort deze bekende rapper als vriendin Quincy Promes kreeg onlangs nog een gevangenisstraf opgelegd van zes jaar vanwege het smokkelen van ruim 1300 kilo cocaïne, maar op liefdesgebied gaat het een stuk beter met de voetballer. Promes, die in Rusland voetbalt bij Spartak Moskou, heeft namelijk een nieuwe vriendin. ‘Mijn liefde’Promes is in Dubai gespot met Tabatha Robinson, beter bekend als de Amerikaanse rapper DreamDoll. Op Snapchat heeft de rapper zelfs een video geplaatst met Quincy inclusief te tekst ‘mijn liefde’… Promes heeft drie kinderen uit een eerdere relatie. Bekijk de beelden van social media in een video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Quincy Promes houdt zich schuil in Rusland na forse strafeis (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Quincy Promes veroordeeld tot zes jaar voor smokkel cocaïne (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 26 februari om 15:26

Quincy Promes kreeg onlangs nog een gevangenisstraf opgelegd van zes jaar vanwege het smokkelen van ruim 1300 kilo cocaïne, maar op liefdesgebied gaat het een stuk beter met de voetballer. Promes, die in Rusland voetbalt bij Spartak Moskou, heeft namelijk een nieuwe vriendin.

‘Mijn liefde’
Promes is in Dubai gespot met Tabatha Robinson, beter bekend als de Amerikaanse rapper DreamDoll. Op Snapchat heeft de rapper zelfs een video geplaatst met Quincy inclusief te tekst ‘mijn liefde’… Promes heeft drie kinderen uit een eerdere relatie.

Bekijk de beelden van social media in een video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's