Ex-minnares doet oproep aan Theo Maassen en zijn vrouw: ‘Je moet er open over zijn’

Ex-minnares doet oproep aan Theo Maassen en zijn vrouw: ‘Je moet er open over zijn’

Ex-minnares doet oproep aan <em>Theo Maassen</em> en zijn vrouw: ‘Je moet er open over zijn’ Angela Degener doet bij Shownieuws een boekje open over het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Theo Maassen. Ze is de ex-minnares van de cabaretier en ze wil de vrouw van Theo redden uit een gewelddadig huwelijk. Dat doet ze door naar de pers te stappen met haar verhaal. “Ik heb het idee dat ze daar enigszins vastzit”, zegt Angela. “Ik vind gewoon dat ze er open over moet zijn. En ik vind ook dat Theo gewoon open erover moet zijn.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ex-vriendin Theo Maassen: 'We hadden pittige ruzies maar dit klopt niet' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: oud-minnares Theo Maassen Angela maakt podcast over vermeend huiselijk geweld Bekijk deze video » Ex-minnares Theo Maassen, Angela: 'Negen maanden probeerde hij mijn nummer te krijgen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Angela Degener doet bij Shownieuws een boekje open over het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Theo Maassen. Ze is de ex-minnares van de cabaretier en ze wil de vrouw van Theo redden uit een gewelddadig huwelijk. Dat doet ze door naar de pers te stappen met haar verhaal. “Ik heb het idee dat ze daar enigszins vastzit”, zegt Angela. “Ik vind gewoon dat ze er open over moet zijn. En ik vind ook dat Theo gewoon open erover moet zijn.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's