Johan Derksen: 'Gordon zou niet door de audities van The Voice komen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Gordon zou niet door de audities van The Voice komen' (Vandaag Inside)

Dinsdag 27 februari om 08:01

Gordon is afgelopen week flink afgekraakt door de mannen van Vandaag Inside omdat hij niet zo goed toon wist te houden en de geplaagde zanger kan daar totaal niet mee omgaan. Door alle commotie besloot René van der Gijp het veelbesproken optreden nog eens terug te kijken en vindt nu dat het eigen wel meeviel. Johan Derksen is het daar echter niet mee eens: 'Hij zou niet door de audities van The Voice komen nu, niet eens door de voorrondes.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Gordon zou niet door de audities van <em>The Voice</em> komen' (Vandaag Inside) Gordon is afgelopen week flink afgekraakt door de mannen van Vandaag Inside omdat hij niet zo goed toon wist te houden en de geplaagde zanger kan daar totaal niet mee omgaan. Door alle commotie besloot René van der Gijp het veelbesproken optreden nog eens terug te kijken en vindt nu dat het eigen wel meeviel. Johan Derksen is het daar echter niet mee eens: 'Hij zou niet door de audities van The Voice komen nu, niet eens door de voorrondes.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's