Vandaag Inside: wat vinden de heren van de felgroene sneakers van Caroline van der Plas?

Vandaag Inside: wat vinden de heren van de felgroene sneakers van Caroline van der Plas?

Dinsdag 27 februari om 08:10

Caroline van der Plas weet BBB-groen vaak wel op een of andere ludieke wijze in haar kleding te verwerken en maandag was dat in haar schoenen, die je bijna niet kon missen. René van der Gijp is er niet echt van gecharmeerd: 'Dat zo'n kleur in de winkel ligt, dat kan je niet voorkomen. Maar dat wil niet zeggen dat je ze moet kopen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: wat vinden de heren van de felgroene sneakers van Caroline van der Plas? Caroline van der Plas weet BBB-groen vaak wel op een of andere ludieke wijze in haar kleding te verwerken en maandag was dat in haar schoenen, die je bijna niet kon missen. René van der Gijp is er niet echt van gecharmeerd: 'Dat zo'n kleur in de winkel ligt, dat kan je niet voorkomen. Maar dat wil niet zeggen dat je ze moet kopen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's