Breaking: Taghi moet levenslang de cel in

Breaking: Taghi moet levenslang de cel in

Breaking: <em>Taghi</em> moet levenslang de cel in Ridouan Taghi moet levenslang de cel in. Dat heeft de rechtbank dinsdag bepaald in het Marengo-proces. Ook twee anderen hebben levenslang: Saïd R. en Mario R. Zes moorden"De rechter deed vandaag uitspraak na een proces van bijna 6 jaar en 142 zittingsdagen. De zaak gaat over 6 moorden, gepleegd tussen 2015 en 2017, 4 pogingen tot moord en voorbereidingen voor nog meer liquidaties. Belangrijk tijdens het proces waren de verklaringen van kroongetuige Nabil B. Hij krijgt een celstraf van 10 jaar: een forse vermindering in ruil voor zijn belastende verklaringen over zijn medeverdachten", meldt Rechtbank Amsterdam. Bekijk de post hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Met het Oog Op Morgen (@oogopmorgen) Bekijk ook John van den Heuvel in RTL Boulevard: 'Iedereen is toxisch Marengo-proces spuugzat' (video) Bekijk deze video » Bedreigingen Mark Rutte door criminelen rond Taghi: 'Wilden hem ontvoeren' (video) Bekijk deze video »

Ridouan Taghi moet levenslang de cel in. Dat heeft de rechtbank dinsdag bepaald in het Marengo-proces. Ook twee anderen hebben levenslang: Saïd R. en Mario R.

Zes moorden
"De rechter deed vandaag uitspraak na een proces van bijna 6 jaar en 142 zittingsdagen. De zaak gaat over 6 moorden, gepleegd tussen 2015 en 2017, 4 pogingen tot moord en voorbereidingen voor nog meer liquidaties. Belangrijk tijdens het proces waren de verklaringen van kroongetuige Nabil B. Hij krijgt een celstraf van 10 jaar: een forse vermindering in ruil voor zijn belastende verklaringen over zijn medeverdachten", meldt Rechtbank Amsterdam. Bekijk de post hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's