Pokémon day 2024: maak je klaar voor een nieuw avontuur in Lumiose City met Pokémon Legends: Z-A!

Pokémon day 2024: maak je klaar voor een nieuw avontuur in Lumiose City met Pokémon Legends: Z-A!

Dinsdag was het zover, Pokémon dag 2024, een dag die wereldwijd gevierd wordt met langverwachte aankondigen voor nieuwe spellen met de bekende figuren. Dit keer kwam er wel een hele bijzondere aankondiging met de eerste beelden van een nieuw Pokémon Legends spel! Het wordt een opvolger van openwereldgame Pokémon Legends: Arceus en heeft de subtitel Z-A gekregen.

Wereld
Er is nog niet veel bekend gemaakt over het nieuwe Pokemon spel, al weten we wel dat het zich afspeelt in de wereld van Pokémon X en Y. Het einde van de trailer hint daarnaast op de komst van mega-evoluties. "Pokémon Legends: Z-A, een ambitieus nieuw deel in de Pokémon-gameserie, verschijnt in 2025 op Nintendo Switch-systemen", schreef The Pokémon Company op dinsdag. "Er wacht een nieuw avontuur in Lumiose City, waar een stedelijk herontwikkelingsplan aan de gang is om van de stad een plek te maken die zowel mensen als Pokémon toebehoort."

Nieuwe Switch?
Het nieuwe spel in de legendarische Pokémon serie komt pas in 2025 uit en met die releasedatum rijst de vraag. Wordt dit het spel waarmee ze de nieuwste versie van de Nintendo Switch gaan promoten? Het wordt nog even afwachten.

Pokémon Legends: Z-A komt in 2025 uit. Bekijk hieronder de eerste beelden.

<em>Pokémon day 2024</em>: maak je klaar voor een nieuw avontuur in Lumiose City met <em>Pokémon Legends: Z-A</em>! Dinsdag was het zover, Pokémon dag 2024, een dag die wereldwijd gevierd wordt met langverwachte aankondigen voor nieuwe spellen met de bekende figuren. Dit keer kwam er wel een hele bijzondere aankondiging met de eerste beelden van een nieuw Pokémon Legends spel! Het wordt een opvolger van openwereldgame Pokémon Legends: Arceus en heeft de subtitel Z-A gekregen. WereldEr is nog niet veel bekend gemaakt over het nieuwe Pokemon spel, al weten we wel dat het zich afspeelt in de wereld van Pokémon X en Y. Het einde van de trailer hint daarnaast op de komst van mega-evoluties. "Pokémon Legends: Z-A, een ambitieus nieuw deel in de Pokémon-gameserie, verschijnt in 2025 op Nintendo Switch-systemen", schreef The Pokémon Company op dinsdag. "Er wacht een nieuw avontuur in Lumiose City, waar een stedelijk herontwikkelingsplan aan de gang is om van de stad een plek te maken die zowel mensen als Pokémon toebehoort." Nieuwe Switch?Het nieuwe spel in de legendarische Pokémon serie komt pas in 2025 uit en met die releasedatum rijst de vraag. Wordt dit het spel waarmee ze de nieuwste versie van de Nintendo Switch gaan promoten? Het wordt nog even afwachten. Pokémon Legends: Z-A komt in 2025 uit. Bekijk hieronder de eerste beelden. Bekijk ook Bas Bloem vertelt bij Humberto hoe Pokémon Go kan helpen bij voorkomen Parkinson Bekijk deze video » Netflix onthult nieuwe serie Pokémon Concierge: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Zo schattig: Bekijk de Pokémon parade in Yokohama, Japan! Bekijk deze video » LLDL: Pokémon-fanaat vertelt over zijn jacht op Pokémons: "De politie kwam" Bekijk deze video » Een kerstboom van Pokémon knuffels? Hij bestaat echt! Bekijk deze video » Gotta Gatch 'Em All! Bekijk de trailer van Pokémon Horizons: The Series Bekijk deze video »
Entertainment :
Pokémon day 2024: maak je klaar voor een nieuw avontuur in Lumiose City met Pokémon Legends: Z-A!

Actuele video's

Meer actuele video's