René van der Gijp basht klimaatactivisten bij Vandaag Inside: 'Wat moet ik met jullie?'

René van der Gijp basht klimaatactivisten bij Vandaag Inside: 'Wat moet ik met jullie?'

De klimaatactivisten Hannah Prins en Sieger Sloot zaten dinsdagavond aan de bar bij Vandaag Inside maar René van der Gijp vond dat eigenlijk niet zo'n goed plan en stak dat niet onder stoelen of banken: 'Ik vind dit twee aardige mensen maar past dit in ons programma? Wat moet je ermee? Ik weet het niet goed. Ik had net zo goed thuis kunnen blijven.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

René van der Gijp <em>basht</em> klimaatactivisten bij Vandaag Inside: 'Wat moet ik met jullie?' De klimaatactivisten Hannah Prins en Sieger Sloot zaten dinsdagavond aan de bar bij Vandaag Inside maar René van der Gijp vond dat eigenlijk niet zo'n goed plan en stak dat niet onder stoelen of banken: 'Ik vind dit twee aardige mensen maar past dit in ons programma? Wat moet je ermee? Ik weet het niet goed. Ik had net zo goed thuis kunnen blijven.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's