Johan Derksen: 'Pieter Omtzigt is een mierenneuker en een twijfelaar' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Pieter Omtzigt is een mierenneuker en een twijfelaar' (Vandaag Inside)

Johan Derksen vindt, net als zo ongeveer heel Nederland, dat de formatie er nu toch wel uitzichtloos uit begint te zien, dat het totaal niet opschiet en haalde in dat kader dinsdagavond in Vandaag Inside nog maar eens flink uit naar Pieter Omtzigt: 'We hadden niet gerekend op die mierenneuker en twijfelaar Omtzigt. Het is een uitstekend Tweede Kamerlid maar voor de rest kan hij blijkbaar helemaal niets.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Pieter Omtzigt is een mierenneuker en een twijfelaar' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen vindt, net als zo ongeveer heel Nederland, dat de formatie er nu toch wel uitzichtloos uit begint te zien, dat het totaal niet opschiet en haalde in dat kader dinsdagavond in Vandaag Inside nog maar eens flink uit naar Pieter Omtzigt: 'We hadden niet gerekend op die mierenneuker en twijfelaar Omtzigt. Het is een uitstekend Tweede Kamerlid maar voor de rest kan hij blijkbaar helemaal niets.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's