Johan wil best naar klimaatdemonstratie: "Maar ik ga me niet als een kwajongen gedragen" (VI)

Johan wil best naar klimaatdemonstratie: "Maar ik ga me niet als een kwajongen gedragen" (VI)

Woensdag 28 februari om 16:11

Bij Vandaag Inside is klimaatactivist Sieger Sloot te gast. Deze ongewone gast nodigt tijdens de te verwachten discussie Johan Derksen uit om eens mee te doen aan een klimaatdemonstratie. Johan wil dat best een keer maar geeft een verrassend antwoord. "Maar ik ga me niet als een kwajongen gedragen", aldus Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan wil best naar klimaatdemonstratie: &quot;Maar ik ga me niet als een kwajongen gedragen&quot; (<em>VI</em>) Bij Vandaag Inside is klimaatactivist Sieger Sloot te gast. Deze ongewone gast nodigt tijdens de te verwachten discussie Johan Derksen uit om eens mee te doen aan een klimaatdemonstratie. Johan wil dat best een keer maar geeft een verrassend antwoord. "Maar ik ga me niet als een kwajongen gedragen", aldus Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's