Hart van Nederland: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video)

Hart van Nederland: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video)

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video) In een zwembad in Amsterdam zijn woensdag meerdere mensen onwel geworden. Meer dan tien mensen hebben ademhalingsproblemen gekregen in en rond het Mercatorbad. Volgens Hart van Nederland dachten de autoriteiten aanvankelijk dat de oorzaak een chloorlekkage was, maar dat bleek niet zo te zijn. Er zijn geen gevaarlijke stoffen aangetroffen en het Mercatorbad is weer geopend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ophef over homo-ontmoetingsplek Loon op Zand: 'Twee mannen hadden seks op motorkap, zonder gêne' (video) Bekijk deze video » Viertal explosies in Amsterdam houden mogelijk verband met doodgeschoten rapper Bigidagoe (HvNL) Bekijk deze video » Dorp te koop! In het Friese Allingawier kun je een voormalig museumdorp kopen (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In een zwembad in Amsterdam zijn woensdag meerdere mensen onwel geworden. Meer dan tien mensen hebben ademhalingsproblemen gekregen in en rond het Mercatorbad. Volgens Hart van Nederland dachten de autoriteiten aanvankelijk dat de oorzaak een chloorlekkage was, maar dat bleek niet zo te zijn. Er zijn geen gevaarlijke stoffen aangetroffen en het Mercatorbad is weer geopend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's