André Hazes gelooft dat hij is onterfd door moeder Rachel: 'Kutgeld boeit me geen reet'

André Hazes gelooft dat hij is onterfd door moeder Rachel: 'Kutgeld boeit me geen reet'

André Hazes vertelt in een gesprek met Donny Roelvink voor de camera van RTL Boulevard meer over het opvallende nieuws dat hij korte tijd is onterfd door zijn moeder Rachel. Dit kwam naar buiten in een rechtszaak en André gelooft dat dit echt zo is.

Lees verder onder de video.

André Hazes gelooft dat hij is onterfd door moeder Rachel: 'Kutgeld boeit me geen reet' André Hazes vertelt in een gesprek met Donny Roelvink voor de camera van RTL Boulevard meer over het opvallende nieuws dat hij korte tijd is onterfd door zijn moeder Rachel. Dit kwam naar buiten in een rechtszaak en André gelooft dat dit echt zo is. Lees verder onder de video. ‘Niks verbaast me meer’André, die momenteel weer in de clinch ligt met zijn moeder, moet doorgaans lachen om dit soort nieuws. “Misschien is dat het vreemde, maar niks verbaast me meer. Ik heb me nooit echt druk gemaakt om een erfenis of zo”, zegt Hazes. “Al dat kutgeld, daar kunnen ze lekker mee doen wat ze willen, dat boeit me oprecht geen reet.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 'Gaat niemand iets zeggen over het matje van André Hazes?' (Shownieuws) Bekijk deze video » Ruzie in Casa Hazes: "Dochter van Peter Beense zou het team aansturen" Bekijk deze video » Madame Tussauds presenteert nieuwe gezicht van André Hazes (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes gelooft dat hij is onterfd door moeder Rachel: 'Kutgeld boeit me geen reet'

‘Niks verbaast me meer’
André, die momenteel weer in de clinch ligt met zijn moeder, moet doorgaans lachen om dit soort nieuws. “Misschien is dat het vreemde, maar niks verbaast me meer. Ik heb me nooit echt druk gemaakt om een erfenis of zo”, zegt Hazes. “Al dat kutgeld, daar kunnen ze lekker mee doen wat ze willen, dat boeit me oprecht geen reet.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's