Roos Moggré over reactie RvT Omroep WNL: 'Klap in het gezicht' (video)

Roos Moggré over reactie RvT Omroep WNL: 'Klap in het gezicht' (video)

Donderdag 29 februari om 20:23

<em>Roos Moggré</em> over reactie RvT <em>Omroep WNL</em>: 'Klap in het gezicht' (video) Gistermiddag publiceerde het Algemeen Dagblad een vernietigend artikel over de verziekte werksfeer bij de omroep en het gedrag van hoofdredacteur Bert Huisjes. De Raad van Toezicht kwam een uur later met een reactie en die valt op zijn zachtst gezegd niet in goede aarde bij de werknemers die hun verhaal met het AD hebben gedeeld. Onder andere Roos Moggré en Eva Jinek reageren in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Roos Moggré over reactie RvT Omroep WNL: 'Klap in het gezicht' (video)

Gistermiddag publiceerde het Algemeen Dagblad een vernietigend artikel over de verziekte werksfeer bij de omroep en het gedrag van hoofdredacteur Bert Huisjes. De Raad van Toezicht kwam een uur later met een reactie en die valt op zijn zachtst gezegd niet in goede aarde bij de werknemers die hun verhaal met het AD hebben gedeeld. Onder andere Roos Moggré en Eva Jinek reageren in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's