Rob Goossens: 'Gordon cancelt theatertour vanwege slechte kaartverkoop' (video)

Rob Goossens: 'Gordon cancelt theatertour vanwege slechte kaartverkoop' (video)

Donderdag 29 februari om 19:53

<em>Rob Goossens</em>: 'Gordon cancelt theatertour vanwege slechte kaartverkoop' (video) Gordon stopt voorlopig met optreden en met televisieoptredens. Je denkt misschien dat het een flashback naar acht jaar geleden is, maar niets is minder waar. Gordon stopt per direct met alle promotionele activiteiten voor het album van zijn leven en hij cancelt zijn theatertour vanwege de onophoudelijke stroom aan negatieve berichtgeving over zijn comeback. Rob Goossens legt het negatiever uit: volgens hem is de slechte kaartverkoop van de theatertour de boosdoener. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens: 'Gordon cancelt theatertour vanwege slechte kaartverkoop' (video)

Gordon stopt voorlopig met optreden en met televisieoptredens. Je denkt misschien dat het een flashback naar acht jaar geleden is, maar niets is minder waar. Gordon stopt per direct met alle promotionele activiteiten voor het album van zijn leven en hij cancelt zijn theatertour vanwege de onophoudelijke stroom aan negatieve berichtgeving over zijn comeback. Rob Goossens legt het negatiever uit: volgens hem is de slechte kaartverkoop van de theatertour de boosdoener.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's