Gerard Joling reageert op Songfestivalnummer Joost Klein: ‘Word er blij van' (video)

Gerard Joling reageert op Songfestivalnummer Joost Klein: ‘Word er blij van' (video)

Donderdag 29 februari om 20:39

Na ruim twee maanden wachten is het eindelijk zo ver en de kenners weten het zeker: Joost Klein gaat met zijn nummer Europapa Nederland weer op de songfestival-kaart zetten! Gerard Joling reageerder positief in RTL Boulevard.

Lees verder onder de video.

Gerard Joling reageert op Songfestivalnummer <em>Joost Klein</em>: ‘Word er blij van' (video) Na ruim twee maanden wachten is het eindelijk zo ver en de kenners weten het zeker: Joost Klein gaat met zijn nummer Europapa Nederland weer op de songfestival-kaart zetten! Gerard Joling reageerder positief in RTL Boulevard. Lees verder onder de video. SongfestivalJoost Klein presenteerde vanmiddag zijn Songfestivalnummer Europapa bij de Middag/Avondshow met Arjen Lubach op NPO1. De eerste reacties zijn positief, zo hoorde je vanavond in RTL Boulevard. Songfestival-liefhebber van het eerste uur Gerard Joling wordt blij van het nummer. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Gerard Joling reageert op Songfestivalnummer Joost Klein: ‘Word er blij van' (video)

Songfestival
Joost Klein presenteerde vanmiddag zijn Songfestivalnummer Europapa bij de Middag/Avondshow met Arjen Lubach op NPO1. De eerste reacties zijn positief, zo hoorde je vanavond in RTL Boulevard. Songfestival-liefhebber van het eerste uur Gerard Joling wordt blij van het nummer.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's