Vandaag Inside: neemt Raymond Mens Business Class over van Harry Mens?

Vandaag Inside: neemt Raymond Mens Business Class over van Harry Mens?

<em>Vandaag Inside</em>: neemt Raymond Mens <em>Business Class</em> over van Harry Mens? In de wandelgangen bij Vandaag Inside wordt vooruitgeblikt op zondag, dan is Raymond Mens te gast in Business Class. Dit wordt gepresenteerd door Harry Mens en Raymond is blij dat hij te gast mag zijn, ook al zijn ze geen familie van elkaar. Wilfred vindt het 'geniale tv' en het is de grote vraag of Raymond het programma ooit kan overnemen als Harry er niet meer is. "Ik denk dat ik daar wel een poging toe ga doen", grapt Raymond. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Raymond Mens sneert naar Olcay Gulsen in Vandaag Inside: 'Verschil in kwaliteit' Bekijk deze video » Raymond Mens doet bijzondere onthulling: 'Deze afwijking heb ik' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen vloekt erop los als Raymond Mens hem onderbreekt Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 1 maart om 10:47

In de wandelgangen bij Vandaag Inside wordt vooruitgeblikt op zondag, dan is Raymond Mens te gast in Business Class. Dit wordt gepresenteerd door Harry Mens en Raymond is blij dat hij te gast mag zijn, ook al zijn ze geen familie van elkaar. Wilfred vindt het 'geniale tv' en het is de grote vraag of Raymond het programma ooit kan overnemen als Harry er niet meer is. "Ik denk dat ik daar wel een poging toe ga doen", grapt Raymond.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's