Maan komt met nieuwe muziek: 'Gevonden wat ik zocht' (video)

Maan komt met nieuwe muziek: 'Gevonden wat ik zocht' (video)

<em>Maan</em> komt met nieuwe muziek: 'Gevonden wat ik zocht' (video) Het was een tijdje vrij stil rondom Maan, maar geen paniek: het gaat beter dan ooit. De zangeres kondigde vrijdag haar nieuwe muziek aan via Instagram. Ze schrijft dat ze zichzelf de afgelopen tijd helemaal heeft herontdekt en goed is nagegaan waar acht jaar muziek haar heeft gebracht. Nu is het tijd voor een nieuwe era met nieuwe muziek. Komende zomer speelt ze daarom ook geen festivals, ze stort zich volledig helemaal op haar nieuwe album. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Maan komt met nieuwe muziek: 'Gevonden wat ik zocht' (video)

Het was een tijdje vrij stil rondom Maan, maar geen paniek: het gaat beter dan ooit. De zangeres kondigde vrijdag haar nieuwe muziek aan via Instagram. Ze schrijft dat ze zichzelf de afgelopen tijd helemaal heeft herontdekt en goed is nagegaan waar acht jaar muziek haar heeft gebracht. Nu is het tijd voor een nieuwe era met nieuwe muziek. Komende zomer speelt ze daarom ook geen festivals, ze stort zich volledig helemaal op haar nieuwe album.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's