Hilariteit in Vandaag Inside: 'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!' (video)

Hilariteit in Vandaag Inside: 'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit in <em>Vandaag Inside</em>: 'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De heren van Vandaag Inside bespraken vrijdag opnieuw het Songfestivalnummer van Joost Klein, Europapa. Johan Derksen kan 'het nauwelijks muziek noemen', maar hij heeft wel hetzelfde kapsel als Joost. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van Vandaag Inside bespraken vrijdag opnieuw het Songfestivalnummer van Joost Klein, Europapa. Johan Derksen kan 'het nauwelijks muziek noemen', maar hij heeft wel hetzelfde kapsel als Joost.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's