René van der Gijp vertelt anekdote over etentje met Guus Hiddink: 'Ging helemaal mis' (video)

René van der Gijp vertelt anekdote over etentje met Guus Hiddink: 'Ging helemaal mis' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> vertelt anekdote over etentje met Guus Hiddink: 'Ging helemaal mis' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp vertelt aan tafel bij Vandaag Inside een ordinaire anekdote over een etentje met oud-bondscoach Guus Hiddink en Maarten Spanjer. 'Toen ging het helemaal mis.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp vertelt aan tafel bij Vandaag Inside een ordinaire anekdote over een etentje met oud-bondscoach Guus Hiddink en Maarten Spanjer. 'Toen ging het helemaal mis.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's