Nieuw seizoen Kopen zonder kijken start maandag 11 maart: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Kopen zonder kijken start maandag 11 maart: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Kopen zonder kijken</em> start maandag 11 maart: bekijk eerste beelden Vanaf maandag 11 maart kun je bij RTL 4 weer kijken naar Kopen zonder kijken. In het programma kopen stellen een huis, maar ze hebben geen idee om welke woning het gaat. Schrappen op de wensenlijstMartijn Krabbé gaat weer stellen verrassen die mee mogen doen aan Kopen zonder kijken. De koppels hebben al tijden moeite om hun droomhuis te kopen, en daarom gaan experts dat voor ze doen. Maar meestal hebben ze een behoorlijke wensenlijst en zullen punten moeten worden geschrapt. Uiteindelijk krijgen ze te zien welke woning ze daadwerkelijk hebben gekocht. Vinden ze het geweldig of is het toch een tegenvaller? Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken hieronder. Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Martijn Krabbé over Kopen zonder Kijken: 'Alweer bezig met volgende seizoen' (video) Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken: zo is het nu met Ferdi en Karlijn, in Olst Bekijk deze video » Roos Reedijk over Kopen zonder kijken: jaren later: 'Terug naar eerste seizoenskopers' Bekijk deze video »

Vanaf maandag 11 maart kun je bij RTL 4 weer kijken naar Kopen zonder kijken. In het programma kopen stellen een huis, maar ze hebben geen idee om welke woning het gaat.

Schrappen op de wensenlijst
Martijn Krabbé gaat weer stellen verrassen die mee mogen doen aan Kopen zonder kijken. De koppels hebben al tijden moeite om hun droomhuis te kopen, en daarom gaan experts dat voor ze doen. Maar meestal hebben ze een behoorlijke wensenlijst en zullen punten moeten worden geschrapt. Uiteindelijk krijgen ze te zien welke woning ze daadwerkelijk hebben gekocht. Vinden ze het geweldig of is het toch een tegenvaller?

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken hieronder.

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's