Johan Derksen: 'Frans Duijts beledigt Anouk met deze vraag' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Frans Duijts beledigt Anouk met deze vraag' (Vandaag Inside)

Frans Duijts ziet een muzikale samenwerking met Anouk wil zitten maar die wens blijkt niet wederzijds en dat snapt Johan Derksen dan wel weer. Sterker nog, hij was gepikeerd geweest als ze wél op het verzoek van de volkszanger was ingegaan. 'Hoe haalt die gozer het in zijn hoofd? Als je Anouk heet dan ga je daar niet op in. Het is een persoonlijke belediging.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Frans Duijts beledigt Anouk met deze vraag' (<em>Vandaag Inside</em>) Frans Duijts ziet een muzikale samenwerking met Anouk wil zitten maar die wens blijkt niet wederzijds en dat snapt Johan Derksen dan wel weer. Sterker nog, hij was gepikeerd geweest als ze wél op het verzoek van de volkszanger was ingegaan. 'Hoe haalt die gozer het in zijn hoofd? Als je Anouk heet dan ga je daar niet op in. Het is een persoonlijke belediging.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's