Arend Jan Boekestijn: 'Postbezorger sprong van enthousiasme zijn wagen uit toen hij me zag' (Vandaag Inside)

Arend Jan Boekestijn: 'Postbezorger sprong van enthousiasme zijn wagen uit toen hij me zag' (Vandaag Inside)

Arend Jan Boekestijn brengt maar wat graag een bezoekje aan de studio van Vandaag Inside en dat wordt zeker ook opgemerkt door de man op straat. De historicus krijgt te maken met enthousiaste fans van het programma: 'Een postbezorger sprong zijn wagentje uit en zei.. ik heb je gezien bij Vandaag Inside. Dat is mijn lievelingsprogramma. En dan zie je dat voor die mensen het programma echt heel belangrijk is.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Arend Jan Boekestijn: 'Postbezorger sprong van enthousiasme zijn wagen uit toen hij me zag' (<em>Vandaag Inside</em>) Arend Jan Boekestijn brengt maar wat graag een bezoekje aan de studio van Vandaag Inside en dat wordt zeker ook opgemerkt door de man op straat. De historicus krijgt te maken met enthousiaste fans van het programma: 'Een postbezorger sprong zijn wagentje uit en zei.. ik heb je gezien bij Vandaag Inside. Dat is mijn lievelingsprogramma. En dan zie je dat voor die mensen het programma echt heel belangrijk is.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's