'Moet je Johan Derksen opzetten als hij overlijdt?' (Vandaag Inside)

'Moet je Johan Derksen opzetten als hij overlijdt?' (Vandaag Inside)

Friday 8 March om 09:34

'Als Johan Derksen overlijdt moet je hem dan opzetten?', vroeg Wilfred Genee zich donderdagavond na afloop van Vandaag Inside hardop af, in het bijzijn van Rutger Castricum, Raymond Mens en Wouter de Winther. 'Opzetten vind ik wel aardig', reageert Castricum.

'Johan voelde zich zo slecht'
Maar hoe is het eigenlijk met de zieke Johan? 'Volgens mij zit hij gewoon thuis. Hij was halverwege en toen voelde hij zich zo slecht dat hij is omgekeerd', aldus Genee.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

'Moet je Johan Derksen opzetten als hij overlijdt?' (<em>Vandaag Inside</em>) 'Als Johan Derksen overlijdt moet je hem dan opzetten?', vroeg Wilfred Genee zich donderdagavond na afloop van Vandaag Inside hardop af, in het bijzijn van Rutger Castricum, Raymond Mens en Wouter de Winther. 'Opzetten vind ik wel aardig', reageert Castricum. 'Johan voelde zich zo slecht'Maar hoe is het eigenlijk met de zieke Johan? 'Volgens mij zit hij gewoon thuis. Hij was halverwege en toen voelde hij zich zo slecht dat hij is omgekeerd', aldus Genee. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's