Kluun is de verteller in The Passion: 'Schrijf eigen teksten' (video)

Kluun is de verteller in The Passion: 'Schrijf eigen teksten' (video)

Wednesday 13 March om 21:57

Kluun is de verteller in <em>The Passion</em>: 'Schrijf eigen teksten' (video) Kluun is dit jaar de verteller in The Passion. Daarmee is de cast voor de veertiende editie van de paasvertelling compleet. In RTL Boulevard vertelde hij dat hij zijn eigen draai mag geven aan het Paasverhaal. Het is de veertiende editie van The Passion. Andere rollen zijn voor William Spaaij (Jezus), Angela Schijf (Maria), Robbert Rodenburg (ongelovige Thomas), Victor Löw (Pilatus) en Anita Witzier (Verslaggever). Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kluun is de verteller in The Passion: 'Schrijf eigen teksten' (video)

Kluun is dit jaar de verteller in The Passion. Daarmee is de cast voor de veertiende editie van de paasvertelling compleet. In RTL Boulevard vertelde hij dat hij zijn eigen draai mag geven aan het Paasverhaal. Het is de veertiende editie van The Passion. Andere rollen zijn voor William Spaaij (Jezus), Angela Schijf (Maria), Robbert Rodenburg (ongelovige Thomas), Victor Löw (Pilatus) en Anita Witzier (Verslaggever).

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's