Amy Rose (Winter vol liefde): ‘Dolblij dat zwangerschap eindelijk geen geheim meer is’

Amy Rose (Winter vol liefde): ‘Dolblij dat zwangerschap eindelijk geen geheim meer is’

Amy Rose (<em>Winter vol liefde</em>): ‘Dolblij dat zwangerschap eindelijk geen geheim meer is’ Amy Rose en Saul, die elkaar leerden kennen in Winter vol liefde, hebben vrijdag bekendgemaakt dat ze samen een kind verwachten. Op social media reageert Amy Rose op het babynieuws, ze is dolgelukkig. “Ik ben superblij dat het eindelijk geen geheim meer is en dat ik het gewoon lekker met jullie allemaal kan delen.” Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Edith heeft nog met één man uit Winter Vol Liefde veel contact: 'Dat is gewoon leuk' Bekijk deze video » Hoe gaat het met Anne uit B&B Vol Liefde en Joshua uit Winter Vol Liefde? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: Amy Rose en Saul (Winter vol liefde) maken zwangerschap bekend Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 15 maart om 14:42

Amy Rose en Saul, die elkaar leerden kennen in Winter vol liefde, hebben vrijdag bekendgemaakt dat ze samen een kind verwachten. Op social media reageert Amy Rose op het babynieuws, ze is dolgelukkig. “Ik ben superblij dat het eindelijk geen geheim meer is en dat ik het gewoon lekker met jullie allemaal kan delen.”

Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's