Donny Roelvink wordt gevloerd door worsteltweeling Marcel en Tyrone Sterkenburg (RTL Boulevard)

Donny Roelvink wordt gevloerd door worsteltweeling Marcel en Tyrone Sterkenburg (RTL Boulevard)

Sunday 17 March om 12:27

Worstelaarstweeling Marcel en Tyrone Sterkenburg bereiden zich momenteel voor op de kwalificatie voor de Olympische Spelen. Ook schittert de tweeling deze maand op de cover van de ‘Men’s Health’. Voor RTL Boulevard zocht Donny Roelvink de indrukwekkende mannen op. De twee willen Donny Roelvink wel even wat basistechnieken laten zien. Donny wordt natuurlijk compleet gevloerd. Hij voelt het nog steeds in zijn nek!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Donny Roelvink</em> wordt gevloerd door worsteltweeling <em>Marcel en Tyrone</em> Sterkenburg (<em>RTL Boulevard</em>) Worstelaarstweeling Marcel en Tyrone Sterkenburg bereiden zich momenteel voor op de kwalificatie voor de Olympische Spelen. Ook schittert de tweeling deze maand op de cover van de ‘Men’s Health’. Voor RTL Boulevard zocht Donny Roelvink de indrukwekkende mannen op. De twee willen Donny Roelvink wel even wat basistechnieken laten zien. Donny wordt natuurlijk compleet gevloerd. Hij voelt het nog steeds in zijn nek! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: dubbele aangifte tegen Marc van der Linden voor afpersing met seksvideo's (video) Bekijk deze video » Victor Mids laat Youp van 't Hek versteld staan in nieuw seizoen MINDFUCK (video) Bekijk deze video » Robèrt blikt vooruit op finale Heel Holland Bakt en André is er weer bij! (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Sport :
Donny Roelvink wordt gevloerd door worsteltweeling Marcel en Tyrone Sterkenburg (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's