Kijkcijfers dinsdag: Married at First Sight verslagen door Bed & Breakfast & hoe deed Vandaag Inside het?

Kijkcijfers dinsdag: Married at First Sight verslagen door Bed & Breakfast & hoe deed Vandaag Inside het?

Kijkcijfers dinsdag: Married at First Sight verslagen door <em>Bed &amp; Breakfast</em> &amp; hoe deed Vandaag Inside het? De kijkcijfers van dinsdagavond zijn weer binnen, dankzij Tina Nijkamp. Hoe heeft Married at First Sight het gedaan en was Vandaag Inside wederom de best bekeken talkshow? En hoe is het met de flop van Joris Linssen, Out of Office? Vandaag Inside wederom boven het miljoenOm met die laatste te beginnen: het programma over mensen met burnout-klachten boeit echt bijna niemand. Gisteren keken er slechts 294.000 mensen en dat is echt een kijkcijferdrama te noemen, zeker omdat het op NPO1 uitgezonden wordt. Op datzelfde tijdstip deed SBS6 het echt veel beter met Vandaag Inside, waar dik een miljoen mensen naar keken. Daarmee werd alle talkshowconcurrentie wederom verslagen. En hoe scoorde Married at First Sight dinsdag? Daar zagen 938.000 mensen dat Gerben niet zo blij is met het gedrag van zijn man Erik. Op datzelfde tijdstip genoten 958.000 belangstellenden van Bed & Breakfast. De Instagramposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van gisterenavond. Bekijk ook Johan Derksen: 'Ik heb wel even gezocht naar neppornofimpje van Hélène Hendriks' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Kim tegen David in Married At First Sight: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 20 March om 09:11

De kijkcijfers van dinsdagavond zijn weer binnen, dankzij Tina Nijkamp. Hoe heeft Married at First Sight het gedaan en was Vandaag Inside wederom de best bekeken talkshow? En hoe is het met de flop van Joris Linssen, Out of Office?

Vandaag Inside wederom boven het miljoen
Om met die laatste te beginnen: het programma over mensen met burnout-klachten boeit echt bijna niemand. Gisteren keken er slechts 294.000 mensen en dat is echt een kijkcijferdrama te noemen, zeker omdat het op NPO1 uitgezonden wordt. Op datzelfde tijdstip deed SBS6 het echt veel beter met Vandaag Inside, waar dik een miljoen mensen naar keken. Daarmee werd alle talkshowconcurrentie wederom verslagen. En hoe scoorde Married at First Sight dinsdag? Daar zagen 938.000 mensen dat Gerben niet zo blij is met het gedrag van zijn man Erik. Op datzelfde tijdstip genoten 958.000 belangstellenden van Bed & Breakfast.

De Instagramposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van gisterenavond.

Actuele video's

Meer actuele video's