Concert Lenny Kuhr in Waalwijk verstoord: bekijk de beelden (video)

Concert Lenny Kuhr in Waalwijk verstoord: bekijk de beelden (video)

Concert <em>Lenny Kuhr</em> in Waalwijk verstoord: bekijk de beelden (video) Songfestivallegende Lenny Kuhr was zondagmiddag nietsvermoedend met haar concert in Waalwijk bezig toen een paar onverlaten het nodig vonden om het optreden te verstoren. De pro-Palestijnse demonstranten, die letterlijk het podium opsprongen zich daar nogal misdroegen, vonden het daarbij ook nodig om de zangeres uit te schelden voor terrorist. Dat liet de man van Lenny echter niet zomaar gebeuren... Beelden van de nogal treurige daad zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Kuhr enige maanden geleden met Shownieuws sprak over een bezoek aan Israël. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Palestine Action NL (@pal_action_nl) Bekijk ook Lenny Kuhr plaatst vreselijk bericht over zwaargewonde Israëlische kleinzoon (Shownieuws) Bekijk deze video » Lenny Kuhr bij Shownieuws: 'Zo was het in Israël' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Winston mag niet naar binnen bij thuiswinnaar, 'Wat is dit allemaal?' Bekijk deze video »
TV :
Concert Lenny Kuhr in Waalwijk verstoord: bekijk de beelden (video)
Monday 25 March om 09:17

Songfestivallegende Lenny Kuhr was zondagmiddag nietsvermoedend met haar concert in Waalwijk bezig toen een paar onverlaten het nodig vonden om het optreden te verstoren. De pro-Palestijnse demonstranten, die letterlijk het podium opsprongen zich daar nogal misdroegen, vonden het daarbij ook nodig om de zangeres uit te schelden voor terrorist. Dat liet de man van Lenny echter niet zomaar gebeuren...

Beelden van de nogal treurige daad zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Kuhr enige maanden geleden met Shownieuws sprak over een bezoek aan Israël.

Actuele video's

Meer actuele video's