The Passion 2024: Maria (Angela Schijf) ontroert met Als Je Voor Me Staat (video)

The Passion 2024: Maria (Angela Schijf) ontroert met Als Je Voor Me Staat (video)

Donderdag 28 maart om 21:43

Hieronder zie je een fragment van The Passion 2024.

Kan Maria haar zoon Jezus nog van de ondergang redden? Maria (Angela Schijf) ziet het met angst en beven tegemoet. Wat zal het lot van haar zon zijn?

Lees verder onder de video.

<em>The Passion 2024</em>: Maria (Angela Schijf) ontroert met <em>Als Je Voor Me Staat</em> (video) Hieronder zie je een fragment van The Passion 2024. Kan Maria haar zoon Jezus nog van de ondergang redden? Maria (Angela Schijf) ziet het met angst en beven tegemoet. Wat zal het lot van haar zon zijn? Lees verder onder de video. MariaAls Je Voor Me Staat wordt gezongen door Angela Schijf in de rol van Maria tijdens The Passion 2024. Maria weet dat haar zoon een vreselijk lot tegemoet gaat. Op het grote The Passion-podium in Zeist zingt Angela live met de band onder leiding van Eric van Tijn. Bekijk het fragment uit The Passion hierboven. Je kunt de hele uitzending van The Passion 2024 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Passion 2024: Maria (Angela Schijf) ontroert met Als Je Voor Me Staat (video)

Maria
Als Je Voor Me Staat wordt gezongen door Angela Schijf in de rol van Maria tijdens The Passion 2024. Maria weet dat haar zoon een vreselijk lot tegemoet gaat. Op het grote The Passion-podium in Zeist zingt Angela live met de band onder leiding van Eric van Tijn.

Bekijk het fragment uit The Passion hierboven. Je kunt de hele uitzending van The Passion 2024 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's