Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag worden er in Postcode Loterij Miljoenenjacht weer koffers geopend en die kunnen zomaar eens veel geld waard zijn. Hoeveel wint de kandidaat in de studio en iemand thuis? Winnaar thuis en in de studioPostcode Loterij Miljoenenjacht is het bekendste koffertjesspel van Nederland waarbij één van de kandidaten op de tribune misschien wel miljonair wordt. Winston Gerschtanowitz gaat zoals altijd live met zijn gouden koffer op bezoek bij de thuiswinnaar, die hetzelfde bedrag wint als de finalist in de studio. Dit bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde winnende postcode als de thuiswinnaar. De hele show wordt aan elkaar gepraat door Linda de Mol.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 31 March om 21:29

Zondag worden er in Postcode Loterij Miljoenenjacht weer koffers geopend en die kunnen zomaar eens veel geld waard zijn. Hoeveel wint de kandidaat in de studio en iemand thuis?

Winnaar thuis en in de studio
Postcode Loterij Miljoenenjacht is het bekendste koffertjesspel van Nederland waarbij één van de kandidaten op de tribune misschien wel miljonair wordt. Winston Gerschtanowitz gaat zoals altijd live met zijn gouden koffer op bezoek bij de thuiswinnaar, die hetzelfde bedrag wint als de finalist in de studio. Dit bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde winnende postcode als de thuiswinnaar. De hele show wordt aan elkaar gepraat door Linda de Mol.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Postcode Loterij Miljoenenjacht

Actuele video's

Meer actuele video's