'Alex Kroes, hoe dom kan je zijn!?'

'Alex Kroes, hoe dom kan je zijn!?'

'Alex Kroes, hoe dom kan je zijn!?' Er is nogal wat commotie ontstaan rondom de nieuwe algemeen directeur van Ajax: Alex Kroes. Die is namelijk voorlopig geschorst vanwege de verdenking van het handelen met voorkennis op de beurs, in aandelen Ajax. Wat is er precies aan de hand? 'Hoe dom kan je zijn?'Freek Jansen, de hoofdredacteur van Voetbal International, reageert op Radio 538: ' Het is krankzinnig. Iedereen denkt aan een 1-april-grap maar het is toch echt 2 april. Alex Kroes heeft zijn eigen glazen keihard ingegooid met tot gevolg dat hij geschorst is en dat hij ook geen toekomst meer heeft als algemeen directeur van Ajax.' Jansen kon zijn oren werkelijk niet geloven toen hij van de actie van Kroes, die 17.000 aandelen van de club kocht (een week voor zijn aanstelling), hoorde: 'Hoe dom kan je zijn!?' De hele reactie van Freek Jansen hoor je hierboven, in het fragment van Radio 538 Bekijk ook Shownieuws: opvallende afwezige bij opening Casa Hazes, de kroeg van Rachel Bekijk deze video » Wilfred Genee vraagt Bas Nijhuis: 'Is dit wel verstandig voor je geloofwaardigheid?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Davy Klaassen getrouwd in Hilversum: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Voetbal :
Tuesday 2 April om 10:51

Er is nogal wat commotie ontstaan rondom de nieuwe algemeen directeur van Ajax: Alex Kroes. Die is namelijk voorlopig geschorst vanwege de verdenking van het handelen met voorkennis op de beurs, in aandelen Ajax. Wat is er precies aan de hand?

'Hoe dom kan je zijn?'
Freek Jansen, de hoofdredacteur van Voetbal International, reageert op Radio 538: ' Het is krankzinnig. Iedereen denkt aan een 1-april-grap maar het is toch echt 2 april. Alex Kroes heeft zijn eigen glazen keihard ingegooid met tot gevolg dat hij geschorst is en dat hij ook geen toekomst meer heeft als algemeen directeur van Ajax.' Jansen kon zijn oren werkelijk niet geloven toen hij van de actie van Kroes, die 17.000 aandelen van de club kocht (een week voor zijn aanstelling), hoorde: 'Hoe dom kan je zijn!?'

De hele reactie van Freek Jansen hoor je hierboven, in het fragment van Radio 538

Actuele video's

Meer actuele video's