Kleuter gereanimeerd na val in waterbak Rosmalen, ontsnapt aan aandacht schoolleiding

Kleuter gereanimeerd na val in waterbak Rosmalen, ontsnapt aan aandacht schoolleiding

<em>Kleuter gereanimeerd</em> na val in waterbak Rosmalen, ontsnapt aan aandacht schoolleiding In Rosmalen moest dinsdag een jongetje van 4 jaar worden gereanimeerd nadat hij in een waterbak was gevallen. Hij was ontsnapt aan de aandacht van de schoolleiding, waarna hij achter het schoolgebouw in het water viel. Hij werd in een betonnen afvoering voor overtollig regenwater gevonden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Beekbergen: man overleden na steekpartij (video) Bekijk deze video » Video: wolf rent door woonwijk Eelde Bekijk deze video » Video: hijskraan valt bijna op KFC in Enschede Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 2 April om 19:38

In Rosmalen moest dinsdag een jongetje van 4 jaar worden gereanimeerd nadat hij in een waterbak was gevallen. Hij was ontsnapt aan de aandacht van de schoolleiding, waarna hij achter het schoolgebouw in het water viel. Hij werd in een betonnen afvoering voor overtollig regenwater gevonden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's