WAT!? Worden Noa Vahle en Hélène Hendriks geboycot door het Nederlands Elftal? (Vandaag Inside)

WAT!? Worden Noa Vahle en Hélène Hendriks geboycot door het Nederlands Elftal? (Vandaag Inside)

WAT!? Worden Noa Vahle en Hélène Hendriks geboycot door het Nederlands Elftal? (<em>Vandaag Inside</em>) Valentijn Driessen kwam dinsdagavond bij Vandaag Inside met een apart verhaal over een op handen staande persboycot van het Nederlands Elftal tegen Noa Vahle en Hélène Hendriks: 'Het is verontrustend. Noa dreigt gebocot te worden vanwege haar interview met Georginio Wijnaldum. Dat hoorde ik.' Hendriks zou daar dan dus in meegenomen worden, wellicht omdat ze soms ook (terecht) kritische vragen durft te stellen. Johan Derksen vindt dat we vooral rustig moeten blijven en dat het eigenlijk juist goed nieuws is. Wat hij daar precies mee bedoelt zie je hierboven, in het fragment van Vandaag Inside.
TV :
Wednesday 3 April om 08:06

Valentijn Driessen kwam dinsdagavond bij Vandaag Inside met een apart verhaal over een op handen staande persboycot van het Nederlands Elftal tegen Noa Vahle en Hélène Hendriks: 'Het is verontrustend. Noa dreigt gebocot te worden vanwege haar interview met Georginio Wijnaldum. Dat hoorde ik.' Hendriks zou daar dan dus in meegenomen worden, wellicht omdat ze soms ook (terecht) kritische vragen durft te stellen.

Johan Derksen vindt dat we vooral rustig moeten blijven en dat het eigenlijk juist goed nieuws is. Wat hij daar precies mee bedoelt zie je hierboven, in het fragment van Vandaag Inside.

Actuele video's

Meer actuele video's