Seksuologe Eveline Stallaart over kritiek op MAFS: 'Wij doen echt ons best' (video)

Seksuologe Eveline Stallaart over kritiek op MAFS: 'Wij doen echt ons best' (video)

Wednesday 3 April om 19:08

Seksuologe <em>Eveline Stallaart</em> over kritiek op <em>MAFS</em>: 'Wij doen echt ons best' (video) Het RTL-programma Married At First Sight was weer een daverend succes qua kijkcijfers, maar de matches die in het programma gemaakt zijn,waren een minder groot succes. Slechts één stel haalde verliefd de eindstreep en is nu nog samen. En dan was er ook nog een fittie achter de schermen tussen programmamakers en 'exprerts', met de exit van Patrick van Veen tot gevolg. In de 538 Ochtendshow reageert seksuologe Eveline Stallaart op alle commotie: 'We hebben echt ons best gedaan.' Married at First Sight was elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Jerney (Married at First Sight): 'Ik ben 27 kilo afgevallen, op deze manier' Bekijk deze video » Jeffrey over haatreacties na deelname Married At First Sight: 'Werd er ziek van' (video) Bekijk deze video » Patrick van Veen neemt ontslag bij Married at First Sight: 'Maar ik ben zelf ook niet de makkelijkste' Bekijk deze video »
TV :

Het RTL-programma Married At First Sight was weer een daverend succes qua kijkcijfers, maar de matches die in het programma gemaakt zijn,waren een minder groot succes. Slechts één stel haalde verliefd de eindstreep en is nu nog samen. En dan was er ook nog een fittie achter de schermen tussen programmamakers en 'exprerts', met de exit van Patrick van Veen tot gevolg. In de 538 Ochtendshow reageert seksuologe Eveline Stallaart op alle commotie: 'We hebben echt ons best gedaan.'

Married at First Sight was elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's