Achter de schermen bij Videoland-serie Máxima: 'Heb veel respect voor haar' (video)

Achter de schermen bij Videoland-serie Máxima: 'Heb veel respect voor haar' (video)

Thursday 4 April om 19:12

Vanaf 20 april is de dramaserie Máxima te zien bij Videoland. De Argentijnse actrice Delfina Chaves speelt koningin Máxima in de serie en Willem-Alexander wordt gespeeld door Martijn Lakemeier. Eerder vertelde de koningin voor de camera's van RTL Boulevard dat ze de serie niet gaat kijken. De hoofdrolspelers snappen dat, maar hebben juist veel respect gekregen voor de koningin, hetgeen ze met hun acteerwerk willen laten zien. In bovenstaande video van RTL Boulevard zie je unieke backstage beelden.

De nieuwe serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Achter de schermen bij Videoland-serie <em>Máxima</em>: 'Heb veel respect voor haar' (video) Vanaf 20 april is de dramaserie Máxima te zien bij Videoland. De Argentijnse actrice Delfina Chaves speelt koningin Máxima in de serie en Willem-Alexander wordt gespeeld door Martijn Lakemeier. Eerder vertelde de koningin voor de camera's van RTL Boulevard dat ze de serie niet gaat kijken. De hoofdrolspelers snappen dat, maar hebben juist veel respect gekregen voor de koningin, hetgeen ze met hun acteerwerk willen laten zien. In bovenstaande video van RTL Boulevard zie je unieke backstage beelden. De nieuwe serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
Achter de schermen bij Videoland-serie Máxima: 'Heb veel respect voor haar' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's