Zien: emotioneel vertrek van Luuk in Goede Tijden, Slechte Tijden (video)

Zien: emotioneel vertrek van Luuk in Goede Tijden, Slechte Tijden (video)

Friday 5 April om 19:06

Na oneindig veel pogingen om de breuk tussen Linda en Luuk te lijmen lijken de twee het nu echt op te geven in Goede Tijden, Slechte Tijden. Luuk vaart weg uit Meerdijk voor onbepaalde tijd en neemt afscheid van zijn liefste Linda op de kade. Een dramatisch afscheid. Zal het ooit nog goed komen tussen de twee?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Zien: emotioneel vertrek van Luuk in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> (video) Na oneindig veel pogingen om de breuk tussen Linda en Luuk te lijmen lijken de twee het nu echt op te geven in Goede Tijden, Slechte Tijden. Luuk vaart weg uit Meerdijk voor onbepaalde tijd en neemt afscheid van zijn liefste Linda op de kade. Een dramatisch afscheid. Zal het ooit nog goed komen tussen de twee? Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: dokter Luuk komt langs bij zieke Naomi (video) Bekijk deze video » Heftige beelden Goede Tijden, Slechte Tijden: Henk zakt op straat in elkaar Bekijk deze video » Voorproefje GTST voor april: Laura laat iedereen schrikken en Richard wil wraak Bekijk deze video »
Serie :
Zien: emotioneel vertrek van Luuk in Goede Tijden, Slechte Tijden (video)

Actuele video's

Meer actuele video's