Kijkcijfers zaterdag: trekt Even tot Hier meer of minder kijkers dan Make up your mind?

Kijkcijfers zaterdag: trekt Even tot Hier meer of minder kijkers dan Make up your mind?

Kijkcijfers zaterdag: trekt <em>Even tot Hier</em> meer of minder kijkers dan <em>Make up your mind</em>? Even Tot Hier, het populaire satirische programma van Niels van der Laan en Jeroen Woe, is weer terug op tv en dat heeft natuurlijk direct grote invloed op alle gelijktijdig uitgezonden programma's. Of kan Robert ten Brink met zijn VriendenLoterij Miljonairs de strijd aan? Niet echt: 'slechts' 542.000 kozen op dat tijdstip voor RTL4', aldus kijkcijfervolger Tina Nijkamp. Ik Hou van Holland stelt opnieuw teleurCarlo Boszhard blijft ondertussen op primetime goed scoren met Make up your mind, waar net iets minder dan een miljoen mensen van genoten. Die zagen onder andere hoe Rob Kemps als Shirley Bestie het podium betrad. De dragshow werd echter wel verslagen door Mindfck, waar dik 1,3 miljoen belangstellenden voor thuisbleven. En Ik Hou van Holland, wordt dat nog wat dit seizoen? Niet echt: Linda de Mol kwam niet verder dan 584.000 kijkers en dat moet toch een teleurstelling zijn. De kijkcijfer-posts van Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Ik Hou van Holland van zaterdagavond. Bekijk ook Festival der Liebe in Ahoy: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Even Tot Hier: Re-Play bezingt de politiek in Kijk om je heen! Bekijk deze video »
TV :
Sunday 7 April om 10:11

Even Tot Hier, het populaire satirische programma van Niels van der Laan en Jeroen Woe, is weer terug op tv en dat heeft natuurlijk direct grote invloed op alle gelijktijdig uitgezonden programma's. Of kan Robert ten Brink met zijn VriendenLoterij Miljonairs de strijd aan? Niet echt: 'slechts' 542.000 kozen op dat tijdstip voor RTL4', aldus kijkcijfervolger Tina Nijkamp.

Ik Hou van Holland stelt opnieuw teleur
Carlo Boszhard blijft ondertussen op primetime goed scoren met Make up your mind, waar net iets minder dan een miljoen mensen van genoten. Die zagen onder andere hoe Rob Kemps als Shirley Bestie het podium betrad. De dragshow werd echter wel verslagen door Mindfck, waar dik 1,3 miljoen belangstellenden voor thuisbleven. En Ik Hou van Holland, wordt dat nog wat dit seizoen? Niet echt: Linda de Mol kwam niet verder dan 584.000 kijkers en dat moet toch een teleurstelling zijn.

De kijkcijfer-posts van Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Ik Hou van Holland van zaterdagavond.Actuele video's

Meer actuele video's