Famke Louise verkoopt gedragen ondergoed: heren Radio 538 in shock door de prijs

Famke Louise verkoopt gedragen ondergoed: heren Radio 538 in shock door de prijs

<em>Famke Louise</em> verkoopt gedragen ondergoed: heren Radio 538 in shock door de prijs Famke Louise heeft een nogal opvallende manier gevonden om geld te verdienen. Ze komt niet met een nieuwe single, maar verkoopt haar eigen gedragen ondergoed. Famke’s ‘mood’ beïnvloedt de prijsEerder liet Famke al weten dat ze haar eigen pikante content online zet en ze gaat met de verkoop van onder meer slipjes nog een stapje verder. De heren van Radio 538 schrikken nogal als ze de prijs horen van Famke’s lingerie. Al hangt de prijs wel af van haar ‘mood’… Bekijk de video van Radio 538 hierboven, waarin de prijs van Famke Louise’s ondergoed wordt besproken. Hieronder zie je beelden van een tankende Famke Louise. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_) Video: Famke Louise krijgt tirade van ex over zich heen na pikante carrièreswitch Bekijk deze video » Famke Louise staat op Fancentro: bekijk de eerste beelden (Shownieuws) Bekijk deze video » Angela de Jong en Georgina Verbaan CLASHEN over Famke Louise Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 8 April om 13:36

Famke Louise heeft een nogal opvallende manier gevonden om geld te verdienen. Ze komt niet met een nieuwe single, maar verkoopt haar eigen gedragen ondergoed.

Famke’s ‘mood’ beïnvloedt de prijs
Eerder liet Famke al weten dat ze haar eigen pikante content online zet en ze gaat met de verkoop van onder meer slipjes nog een stapje verder. De heren van Radio 538 schrikken nogal als ze de prijs horen van Famke’s lingerie. Al hangt de prijs wel af van haar ‘mood’…

Bekijk de video van Radio 538 hierboven, waarin de prijs van Famke Louise’s ondergoed wordt besproken. Hieronder zie je beelden van een tankende Famke Louise.

Actuele video's

Meer actuele video's