Prinses Ariane is jarig en dat wordt gevierd met deze prachtige foto

Prinses Ariane is jarig en dat wordt gevierd met deze prachtige foto

Prinses <em>Ariane</em> is jarig en dat wordt gevierd met deze prachtige foto Prinses Ariane, de jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima viert woensdag haar zeventiende verjaardag. Daar wordt uiteraard ook bij stilgestaan op de Instagrampagina van het Koninklijk Huis, dat een prachtige foto van haar plaatst. Die foto zie je hieronder. Hierboven zie je beelden van de koninklijke fotosessie van vorig jaar en bekijk ook hoe Ariane haar verjaardag gaat vieren. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) Bekijk ook Johan Derksen basht Lee Towers opnieuw: 'Lichamelijk gehandicapt én zijn stem doet het niet meer' Bekijk deze video » Gerben Vereggen (Married at First Sight): 'Of ik al een nieuwe vriend heb?' Bekijk deze video » Ariane viert 17e verjaardag in Italië: weet de prinses drank de kostschool binnen te smokkelen? Bekijk deze video »
Show :
Prinses Ariane is jarig en dat wordt gevierd met deze prachtige foto
Wednesday 10 April om 09:40

Prinses Ariane, de jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima viert woensdag haar zeventiende verjaardag. Daar wordt uiteraard ook bij stilgestaan op de Instagrampagina van het Koninklijk Huis, dat een prachtige foto van haar plaatst.

Die foto zie je hieronder. Hierboven zie je beelden van de koninklijke fotosessie van vorig jaar en bekijk ook hoe Ariane haar verjaardag gaat vieren.

Actuele video's

Meer actuele video's