Kijkcijfers woensdag: Zussen veegt alle concurrentie van tafel en hoe deed Vandaag Inside het na alle ophef?

Kijkcijfers woensdag: Zussen veegt alle concurrentie van tafel en hoe deed Vandaag Inside het na alle ophef?

Donderdag 11 april om 11:57

Zussen is een ware hit op NPO1: de dramaserie wist woensdagavond op primetime alle concurrentie te verslaan en trok 1,1 miljoen kijkers. Ter vergelijking: de Piano, van Chantal Janzen, kwam op datzelfde tijdstip op RTL4 niet verder dan 597.000 belangstellenden. Vorige week waren dat er nog 884.000, aldus kijkcijfervolger Tina Nijkamp. SBS6 scoorde 534.000 kijkers met Je huis op orde.

Scoort VI beter door ophef?
En hoe deed Vandaag Inside het, met al die commotie rondom Johan Derksen en Habtuma de Hoop? Zaten de mensen massaal klaar voor de reactie van het orakel van SBS? Er keken 1.054.000 mensen. Een mooie score maar niet veel hoger dan normaal. De heren wisten daarmee wel wederom alle talkshowconcurrentie op de late avond te verslaan: Beau was goed voor 552.000 kijkers en Op1 wist 464.000 mensen aan zich te binden.

Bekijk de Instagramposts van Tina Nijkamp en een fragment van Zussen van gisterenavond hieronder


Kijkcijfers woensdag: <em>Zussen</em> veegt alle concurrentie van tafel en hoe deed Vandaag Inside het na alle ophef? Zussen is een ware hit op NPO1: de dramaserie wist woensdagavond op primetime alle concurrentie te verslaan en trok 1,1 miljoen kijkers. Ter vergelijking: de Piano, van Chantal Janzen, kwam op datzelfde tijdstip op RTL4 niet verder dan 597.000 belangstellenden. Vorige week waren dat er nog 884.000, aldus kijkcijfervolger Tina Nijkamp. SBS6 scoorde 534.000 kijkers met Je huis op orde. Scoort VI beter door ophef?En hoe deed Vandaag Inside het, met al die commotie rondom Johan Derksen en Habtuma de Hoop? Zaten de mensen massaal klaar voor de reactie van het orakel van SBS? Er keken 1.054.000 mensen. Een mooie score maar niet veel hoger dan normaal. De heren wisten daarmee wel wederom alle talkshowconcurrentie op de late avond te verslaan: Beau was goed voor 552.000 kijkers en Op1 wist 464.000 mensen aan zich te binden. Bekijk de Instagramposts van Tina Nijkamp en een fragment van Zussen van gisterenavond hieronder Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derksen over ophef rond uitspraken Habtamu de Hoop Bekijk deze video »
TV :
Kijkcijfers woensdag: Zussen veegt alle concurrentie van tafel en hoe deed Vandaag Inside het na alle ophef?

Actuele video's

Meer actuele video's