Heren keuren nieuwe dames in De Bondgenoten: 'Die straalt echt domheid uit'

Heren keuren nieuwe dames in De Bondgenoten: 'Die straalt echt domheid uit'

Heren keuren nieuwe dames in <em>De Bondgenoten</em>: 'Die straalt echt domheid uit' In De Bondgenoten zijn er weer nieuwe bewoners gearriveerd, en tijdens een feestje wordt er volop gekletst over de nieuwelingen. Een aantal heren keurt het uiterlijk van twee deelneemsters, wie is nou leuk voor wie? Bo is duidelijk in zijn mening. “Die straalt echt domheid uit, sorry.” Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Sam is WOEST in De Bondgenoten: 'Ik kan er niet meer tegen, ik word er helemaal gestoord van!' Bekijk deze video » Erik gaat De Bondgenoten verlaten: 'Dit heb ik hier geleerd' Bekijk deze video » De Bondgenoten: nieuwe bewoners zijn twee vriendinnen van Nick Bekijk deze video »
TV :
Thursday 11 April om 12:48

In De Bondgenoten zijn er weer nieuwe bewoners gearriveerd, en tijdens een feestje wordt er volop gekletst over de nieuwelingen. Een aantal heren keurt het uiterlijk van twee deelneemsters, wie is nou leuk voor wie? Bo is duidelijk in zijn mening. “Die straalt echt domheid uit, sorry.”

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's