RTL Nieuws: zit de formatie muurvast? 'Financiën een knelpunt' (video)

RTL Nieuws: zit de formatie muurvast? 'Financiën een knelpunt' (video)

Donderdag 11 april om 19:22

De vier formerende partijen PVV, VVD, NSC en BBB hebben woensdag voor het eerst deze week weer met elkaar gesproken onder leiding van de informateurs. PVV-leider Geert Wilders zei na afloop dat hij redelijk positief is, maar dat er iedere dag een hobbel genomen moet worden. NSC-leider Omtzigt noemt het smeden van een nieuw kabinet ‘een verstandshuwelijk op z’n best’. Volgens Haagse bronnen zijn de financiën echter een enorme hobbel in de weg.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>RTL Nieuws</em>: zit de formatie muurvast? 'Financiën een knelpunt' (video) De vier formerende partijen PVV, VVD, NSC en BBB hebben woensdag voor het eerst deze week weer met elkaar gesproken onder leiding van de informateurs. PVV-leider Geert Wilders zei na afloop dat hij redelijk positief is, maar dat er iedere dag een hobbel genomen moet worden. NSC-leider Omtzigt noemt het smeden van een nieuw kabinet ‘een verstandshuwelijk op z’n best’. Volgens Haagse bronnen zijn de financiën echter een enorme hobbel in de weg. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte over toenemend antisemitisme: 'Moeten we als samenleving collectief aanpakken' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas vraagt Paus om zegen Kabinetsformatie: 'Ben helemaal positief!' Bekijk deze video » Rob Jetten oneens met onderzoek: 'D66 is geen betweterige partij' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
RTL Nieuws: zit de formatie muurvast? 'Financiën een knelpunt' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's