Zien: studio Vandaag Inside gaat los bij metal-optreden Helmut Lotti, 'verrassend!'

Zien: studio Vandaag Inside gaat los bij metal-optreden Helmut Lotti, 'verrassend!'

Zien: studio <em>Vandaag Inside</em> gaat los bij metal-optreden Helmut Lotti, 'verrassend!' De meesten zullen Helmut Lotti kennen als de Vlaamse zanger die in keurige pakken klassiekers ten gehore brengt. Maar bij Vandaag Inside laat de tenor een hele andere kant van zichzelf zien. VerrassendZijn optreden staat in het teken van Helmut Lotti goes metal en als rocker geeft hij een spetterend optreden. Het lijkt erop dat de heren aan tafel en het publiek in de studio zich goed vermaken. “Het is in ieder geval verrassend”, aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: René mist Nico Dijkshoorn Bekijk deze video » Wilfred Genee over racisme-rel na uitspraken Johan Derksen: 'Ouderdomheid' Bekijk deze video » Lilian Marijnissen: 'Heel erg jammer dat Johan Derksen geen spijt betuigt, inzake Habtamu de Hoop' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 12 april om 08:49

De meesten zullen Helmut Lotti kennen als de Vlaamse zanger die in keurige pakken klassiekers ten gehore brengt. Maar bij Vandaag Inside laat de tenor een hele andere kant van zichzelf zien.

Verrassend
Zijn optreden staat in het teken van Helmut Lotti goes metal en als rocker geeft hij een spetterend optreden. Het lijkt erop dat de heren aan tafel en het publiek in de studio zich goed vermaken. “Het is in ieder geval verrassend”, aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's