Wilfred Genee tegen Raymond Mens: 'Is je vriend het mannetje?' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee tegen Raymond Mens: 'Is je vriend het mannetje?' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee tegen <em>Raymond Mens</em>: 'Is je vriend het mannetje?' (<em>Vandaag Inside</em>) De rel rond de uitspraken van Johan Derksen over Habtamu de Hoop is nog niet eens voorbij, of er worden opnieuw grenzen opgezocht bij Vandaag Inside. Raymond Mens vertelt meer over de huizenzoektocht van hem en zijn vriend, waarop Wilfred Genee vraagt of Raymond’s geliefde ‘het mannetje’ is in de relatie. René van der Gijp roep direct dat hij er niets mee te maken wil hebben en ook Johan Derksen trekt zijn handen van het gesprek af… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 12 april om 10:11

De rel rond de uitspraken van Johan Derksen over Habtamu de Hoop is nog niet eens voorbij, of er worden opnieuw grenzen opgezocht bij Vandaag Inside. Raymond Mens vertelt meer over de huizenzoektocht van hem en zijn vriend, waarop Wilfred Genee vraagt of Raymond’s geliefde ‘het mannetje’ is in de relatie. René van der Gijp roep direct dat hij er niets mee te maken wil hebben en ook Johan Derksen trekt zijn handen van het gesprek af…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's