Wouter de Winther tegen Johan Derksen: 'Ik vond het wél een racistische opmerking'

Wouter de Winther tegen Johan Derksen: 'Ik vond het wél een racistische opmerking'

Wouter de Winther tegen <em>Johan Derksen</em>: 'Ik vond het wél een racistische opmerking' De discussie rond de controversiële uitspraken van Johan Derksen gaat maar door. Ook in de uitzending van donderdag van Vandaag Inside werd het besproken: was de opmerking van Derksen over dat Habtamu de Hoop geen Fries is racistisch? Wouter de Winther vindt van wel en legt aan Derksen uit waarom. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 12 april om 09:48

De discussie rond de controversiële uitspraken van Johan Derksen gaat maar door. Ook in de uitzending van donderdag van Vandaag Inside werd het besproken: was de opmerking van Derksen over dat Habtamu de Hoop geen Fries is racistisch? Wouter de Winther vindt van wel en legt aan Derksen uit waarom.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's