Nikkie Plessen bedolven onder kritiek op outfit: 'veel te kort' en 'ordinair'

Nikkie Plessen bedolven onder kritiek op outfit: 'veel te kort' en 'ordinair'

<em>Nikkie Plessen</em> bedolven onder kritiek op outfit: 'veel te kort' en 'ordinair' Nikkie Plessen wordt door veel volgers gezien als een fashion-goeroe, maar ze slaat ook weleens de plank mis. Nikkie doet mee met de modetrend van ‘de skort’, een combinatie van een rokje en onderbroek. Maar de meeste volgers zijn niet enthousiast. In de comments is te lezen dat veel mensen het ‘veel te kort’ en ‘ordinair’ vinden… Bekijk de video van Shownieuws hierboven, hieronder lees je haar bericht met de commentaren. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) Nikkie Plessen enthousiast over herfsttrend: 'Rokjes zijn voor iedereen!' Bekijk deze video » Nikkie Plessen onthult nieuwe modetrend: koffietinten (video) Bekijk deze video » Nikkie Plessen lanceert ski-collectie op Oostenrijkse berg: 'Trots op mijn team' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 12 april om 11:16

Nikkie Plessen wordt door veel volgers gezien als een fashion-goeroe, maar ze slaat ook weleens de plank mis. Nikkie doet mee met de modetrend van ‘de skort’, een combinatie van een rokje en onderbroek. Maar de meeste volgers zijn niet enthousiast. In de comments is te lezen dat veel mensen het ‘veel te kort’ en ‘ordinair’ vinden…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven, hieronder lees je haar bericht met de commentaren. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's