Shownieuws: Wolter Kroes vergelijkt aangekomen Marco Borsato met Pavarotti

Shownieuws: Wolter Kroes vergelijkt aangekomen Marco Borsato met Pavarotti

<em>Shownieuws</em>: Wolter Kroes vergelijkt aangekomen Marco Borsato met Pavarotti In Shownieuws wordt gesproken over Marco Borsato, die mogelijk gaat emigreren naar Italië. Wolter Kroes vertelt in de studio dat ook hij geen contact heeft met Borsato, die wordt verdacht van ontucht met een minderjarig meisje. Wolter hoopt dat hij wordt vrijgesproken als hij het niet heeft gedaan. Tot die tijd ziet Kroes de aangekomen Borsato wel als een soort ‘Pavarotti’ met baard en zonnebril door het leven gaan… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Marco Borsato kilo's aangekomen: 'Een gebroken man' (video) Bekijk deze video » Den Aantrekker aangevallen om bizarre Story-titel bij foto aangekomen Marco Borsato Bekijk deze video » Marco Borsato helpt dochter Jada met muzikale carrière: 'Hij is altijd goudeerlijk' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 12 April om 11:09

In Shownieuws wordt gesproken over Marco Borsato, die mogelijk gaat emigreren naar Italië. Wolter Kroes vertelt in de studio dat ook hij geen contact heeft met Borsato, die wordt verdacht van ontucht met een minderjarig meisje. Wolter hoopt dat hij wordt vrijgesproken als hij het niet heeft gedaan. Tot die tijd ziet Kroes de aangekomen Borsato wel als een soort ‘Pavarotti’ met baard en zonnebril door het leven gaan…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's