Kijkers gaan los op botte Peter Gillis: personeel in tranen na heftige mededeling (video)

Kijkers gaan los op botte Peter Gillis: personeel in tranen na heftige mededeling (video)

Zaterdag 13 april om 09:16

Kijkers gaan los op botte <em>Peter Gillis</em>: personeel in tranen na heftige mededeling (video) Na maanden van onduidelijkheid voor het personeel kan Peter Gillis zijn werknemers eindelijk het verlossende woord geven over de stand van zaken. De familie vertrekt uit Nederland, maar het personeel mag blijven. En dat komt hard aan bij de werknemers... BotVolgens kijkers van Familie Gillis: Massa is Kassa is Peter Gillis, zelfs tijdens dit moeilijke gesprek, opnieuw de botheid zelve, zo is te lezen op X. Zijn mededeling komt namelijk hard aan bij sommige personeelsleden. Zit die Jan nu serieus te janken, omdat die Bolle vertrekt? De rest springt waarschijnlijk een gat in de lucht. #massaiskassa pic.twitter.com/8fU3xHqv2c— John van Oss (@John_van_oss) April 12, 2024 Leuk toneel stukje voor een select groepje personeel #massaiskassa— Constant van Ewijk (@Qonstant) April 12, 2024 Prinsenmeer, Blauwemeer, helemaal Niks meer?#massaiskassa— John van Oss (@John_van_oss) April 5, 2024 Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Na maanden van onduidelijkheid voor het personeel kan Peter Gillis zijn werknemers eindelijk het verlossende woord geven over de stand van zaken. De familie vertrekt uit Nederland, maar het personeel mag blijven. En dat komt hard aan bij de werknemers...

Bot
Volgens kijkers van Familie Gillis: Massa is Kassa is Peter Gillis, zelfs tijdens dit moeilijke gesprek, opnieuw de botheid zelve, zo is te lezen op X. Zijn mededeling komt namelijk hard aan bij sommige personeelsleden.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's